BVC Businessclub

Bij de voetbalvereniging BVC Bloemendaal zijn de meeste Frank a Do leden kind aan huis. Van jongs af aan voetballen Tim en Niels bij deze mooie voetbalvereniging. Momenteel zijn alleen Niels en Tim nog spelend lid van de vereniging. Tim is aanvoerder van het eerste zondagselftal.

De club heeft een financieel lastige periode achter de rug en is bovendien hard in de weer om een kunstgrasveld te realiseren. Een dergelijke kunstgrasveld is noodzakelijk om het huidige aantal leden te kunnen bedienen.

Om de club bij te staan om de financiering van een kunstgrasveld rond te krijgen was het nodig het sponsorbeleid van de club van een nieuwe impuls te voorzien. Tim en Niels namen samen met een groep ras-Bloemendalers het initiatief om het nieuwe sponsorbeleid vorm te geven.

Frank a Do weet dat eenvoud, overzicht en verleiden aspecten zijn die de kans op conversie vergroten. Vandaar dat alle sponsormogelijkheden in kaart gebracht zijn en een overzichtelijke brochure is gemaakt waarin alle mogelijkheden tot sponsoring in staan gespecificeerd. Deze heldere presentatie dient bestaande sponsoren te informeren over alle mogelijkheden en potentiële sponsoren bewust te maken van de sponsormogelijkheden en deze aantrekken.

Daarnaast is er gekozen om zo’n vier keer per jaar interessante BVC Businessclub avonden te organiseren om bestaande sponsoren en nieuwe sponsoren aan de club te kunnen binden.

Voor alle externe communicatie van de BVC Businessclub heeft Frank a Do een nieuwsbrief opgezet. Alle sponsoren en leden worden voortaan op de hoogte gehouden van de sponsoractiviteiten middels deze BVC Businessclub nieuwsbrief.

Uiteraard kon voor de BVC Businessclub een eigen website niet ontbreken. Frank a Do heeft daarom een mooie, overzichtelijke en strakke website gerealiseerd waar de verschillende bestaande ‘partners’ worden getoond, (potentiële) sponsoren alle informatie kunnen vinden en waar potentiële sponsoren zich via een formulier kunnen inschrijven voor een gewenst sponsorpakket.

Uiteindelijk hoopt Frank a Do door deze online ondersteuning de club verder te helpen bij het vergroten van de sponsorinkomsten.

Bekijk website BVC Businessclub

Reactie Erik Holtz – voorzitter BVC Bloemendaal:
“Als bestuur van BVC Bloemendaal zijn wij enorm enthousiast over het initiatief om een Businessclub op te zetten. Al jarenlang draait de sponsorcommissie op enkele vrijwilligers, die het ieder jaar weer voor elkaar krijgen om alle beschikbare plekken voor sponsorborden rondom het veld te vullen. Helaas is met deze actie de betrokkenheid tussen de sponsoren en BVC Bloemendaal minimaal. Met het initiatief om een Businessclub op te richten willen we juist deze betrokkenheid vergroten, waarmee we hopen om tot een win-win situatie te komen tussen de sponsoren en de club. Naast het opzetten van een Businessclub wordt ook de structuur van de voormalige sponsorcommissie gemoderniseerd en het pakket aan sponsormogelijkheden uitgebreid. Op dit moment is er een breed scala aan sponsorpakketten en wordt de laatste hand gelegd aan het opzetten van een BVC Bloemendaal kledinglijn.

Zonder vrijwilligers en professionele ondersteuning is zo’n initiatief gedoemd te mislukken. Dankzij Frank a Do kan aan beide voorwaarden voldaan worden en gaan wij gezamenlijk BVC Bloemendaal naar een hoger plan tillen.”

Contact opnemen?

Neem contact op met Frank a Do voor meer informatie. Wij helpen je graag verder.

Contact Frank