Scheltema Leiden

Frank a Do pakt ook website trajecten van begin tot eind op. Een mooi voorbeeld hiervan is de realisatie van de nieuwe website voor Scheltema Leiden. Op de nieuwe website is een optimalisatieslag gemaakt met betrekking tot de gebruiksvriendelijkheid. Het geheel is ontwikkeld op basis van het WordPress CMS.

De nieuwe website maakt gebruik van een duidelijk en overzichtelijk header menu. Daarnaast zijn er verschillende pagina’s met zakelijke verhuurlocaties toegevoegd. Deze pagina’s bevatten duidelijke CTA’s (call-to-action’s) om bezoekers te stimuleren over te gaan tot een contact aanvraag (conversie).

Ook is er op de nieuwe website een cultuuragenda toegevoegd waar men direct online tickets kan bestellen en afrekenen, die men vervolgens per e-mail ontvangt als e-ticket. Dit zorgt voor een verbetering van het bedrijfsproces plus dat het conversietechnisch voordelen biedt.

Daarnaast is de nieuwe website voorzien van een strak responsive design met professionele uitstraling en is de website zoekmachine vriendelijk opgebouwd, waardoor de website beter vindbaar is binnen de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Bekijk nieuwe website Scheltema Leiden

Contact opnemen?

Neem contact op met Frank a Do voor meer informatie. Wij helpen je graag verder.

Contact Frank