Online Marketing Bloemendaal

Online Marketing Bloemendaal

Frank a Do – supporting your business in a frankly way

‘Frank’ is oprecht, eerlijk en onbevangen. Wie Frank ontmoet bij een eerste gesprek raakt gemotiveerd, geïnspireerd en raakt enthousiast van de gedrevenheid die Frank overbrengt. Frank draait er niet omheen, zegt wat hij denkt en doet wat hij belooft.

In 2012 zijn drie jonge online marketing specialisten bij elkaar gekomen en hebben hun krachten gebundeld. Ieder online marketing kanaal vergt zijn eigen specialisme, Frank a Do heeft die verschillende specialisten in huis of in het netwerk.

Villa Hartenlust in Bloemendaal

Frank a Do is gevestigd in Villa Hartenlust aan de Vijverweg 18 in Bloemendaal.

Al in de 18e eeuw was landgoed Hartenlust in Bloemendaal een buitenplaats van grote allure. Talrijke adellijke en/of welgestelde Amsterdammers bezaten Hartenlust als zomerverblijf. Hartenlust is een verbastering van Hertenlust. Ooit had het landgoed een hertenkamp. Bij de laatste renovatie van 1987 is hard nagedacht om een moderne naam te introduceren, maar uiteindelijk is weer voor het aloude Hartenlust gekozen.

Eind 19e eeuw was Hartenlust 40 hectare groot. Nu ligt het grote herenhuis met het park van 1 hectare en de oprijlaan van bijna 70 meter nog steeds als een oase van groen en rust midden in het dorp Bloemendaal.

Vanaf oprichting in 2012 betrekt Frank a Do een kantoorruimte in Villa Hartenlust. Mede- oprichter Tim Beeren was hier reeds gevestigd met Tim Beeren Internet Marketing advies.

Villa Hartenlust       Villa Hartenlust

Online Marketing diensten vanuit Bloemendaal

Het zal niemand verbazen dat Frank a Do iedere dag met een grote glimlach de oprit op rijdt/fietst. Wonderschone natuur, 5 uitgezette karpers door Tim in de vijver, en een pand dat historie ademt. Iedere dag weer waarderen wij deze bijzondere plek.

Wij bieden de volgende online marketing diensten aan:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Conversie optimalisatie
  • Google AdWords (SEA)
  • Bing Ads (SEA)
  • Linkbuilding (SEO)
  • Web Analytics
  • Affiliate Marketing

Online Marketing presentaties/workshops/trainingen in Bloemendaal

Villa Hartenlust beschikt over een grote zaal op de begane grond met een houtkachel, keuken, projectiescherm en dergelijke voor het verzorgen van bijvoorbeeld online marketing presentaties/workshops/trainingen. Frank a Do gebruikt de grote zaal ook wel eens voor klantendagen.

Online Marketing Bloemendaal       Online Marketing Bloemendaal

Uiteraard zijn wij vaak op locatie te vinden, maar u bent gerust welkom voor een kop koffie in Villa Hartenlust. De locatie alleen al is meer dan de moeite waard.

Online Marketing Bloemendaal

Contact opnemen?

Neem contact op met Frank a Do voor meer informatie. Wij helpen je graag verder.

Contact Frank