Privacy Statement

Frank a Do respecteert en beschermt de privacy van alle bezoekers van haar website Frank-a-Do.nl. In het bijzonder de rechten van de websitebezoekers met betrekking tot de (geautomatiseerde) verwerking van persoonsgegevens.

Bezoek de website van de Autoriteit persoonsgegevens (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl) voor verdere informatie omtrent de bescherming van persoonsgegevens.

Welke gegevens worden door Frank a Do verzameld en verwerkt?

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, dient u bij het aanvragen van informatie via Frank-a-Do.nl enkele persoonsgegevens te verstrekken. Niet alle gegevens bent u verplicht te verstrekken, enkel uw naam en e-mailadres. Deze gegevens zijn voldoende om gerichte informatie te ontvangen (naar aanleiding van uw vraagstelling) over de dienstverlening van Frank a Do. De informatie die u verstrekt, kunt u desgewenst altijd aanpassen.

Gebruik van cookies op Frank-a-Do.nl

De website Frank-a-Do.nl maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

De cookies worden gebruikt om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

In de op Frank-a-Do.nl gepubliceerde cookieverklaring vindt u de lijst van cookies die geplaatst worden door de website. Totdat u op de website het gebruik van bepaalde typen (niet-functionele) cookies accepteert, plaatsen wij geen van deze typen cookies op uw computer, mobiele telefoon of tablet.

Voor welke doeleinden verwerkt Frank a Do uw gegevens?

Frank a Do gebruikt de informatie over u om de website en de dienstverlening beter op uw wensen en behoeftes af te stemmen en u tevens van de juiste informatie te kunnen voorzien.

Informatie van u die wordt gegenereerd via het webanalyse programma Google Analytics wordt gebruikt voor het opstellen van geanonimiseerde gebruikersstatistieken.

Frank a Do zal uw gegevens niet aan derden verstrekken zonder uw voorafgaande toestemming, tenzij zij daartoe is gehouden op grond van een wettelijke bepaling.

Frank a Do behoudt zich het recht voor (een deel van) uw gegevens te verstrekken in geval van eigendomsoverdracht van (een deel van) Frank a Do, bijvoorbeeld door een fusie of overname door een andere onderneming. Frank a Do zal zich inspannen, indien uw gegevens aan de verkrijgende onderneming worden verstrekt, u hiervan tijdig op de hoogte te brengen.

Verder zullen de via de website verzamelde gegevens worden gebruikt en bewaard voor de duur zoals deze bij wet is bepaald.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken.

De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

De website Frank-a-Do.nl maakt gebruik van de IP-masking functionaliteit m.b.t. Google Analytics. Hiermee wordt voorkomen dat uw exacte IP gegevens bij Google Analytics terecht komen.

Google mag informatie waarover zij beschikken aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal (het beschikbare deel van) uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen dan wel uw voorkeuren aanpassen via onze cookieverklaring. Bij acceptatie geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals omschreven.

Social Media

Op Frank-a-Do.nl zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook, Google+ en Twitter. Deze functionaliteit wordt gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook, Google+ en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie.

Leest u de privacy statements van Facebook, Google+ en Twitter om te zien wat deze partijen met uw persoonsgegevens doen die zij middels deze code verwerken.

Inzage, correctie en recht van verzet

U hebt het recht inzage te krijgen welke persoonsgegevens Frank a Do van u verwerkt. U kunt Frank a Do verzoeken deze gegevens in te zien, aan te vullen, te verbeteren, te verwijderen of af te schermen, waarbij u in uw verzoek dient aan te geven welke wijzigingen u wenst. Een dergelijk verzoek kunt indienen door contact op te nemen met Frank a Do. Dit kan door een schriftelijk verzoek in te dienen per brief naar Frank a Do, Vijverweg 18, 2061 GX  Bloemendaal of per e-mail via info@frank-a-do.nl.

Aanpassingen aan Privacy Statement

Indien Frank a Do mocht besluiten haar Privacy Statement te wijzigen, dan worden deze wijzigingen direct opgenomen in dit Privacy Statement. Indien u vragen of verzoeken heeft over het beleid omtrent privacy van Frank a Do dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail versturen naar info@frank-a-do.nl.

Frank a Do
Vijverweg 18
2061 GX  Bloemendaal
info@frank-a-do.nl
+31 (0)23 – 2039 989
KvK-nummer: 56175892

Bij eventuele geschillen gerelateerd aan deze website en privacy statement is het Nederlands recht van toepassing.