Factuur Google AdWords printen

Reageren

We krijgen vaak de vraag van klanten waar men de Google AdWords facturen kan printen voor in de administratie. Vandaar hieronder een simpele ‘how to’ die een en ander zal verduidelijken.

Stap 1: Log in op www.google.nl/adwords.

Stap 2: Klik rechtsboven op het tandwiel en klik vervolgens op ‘Facturering’.

Google Adwords Facturering

Stap 3: Vervolgens komt men terecht op de ‘Transactiegeschiedenis’ pagina. Hier zijn de verschillende afschrijvingen van campagneactiviteiten te zien, maar hier zijn ook factureren en betalingskwitanties terug te vinden.

Zodra de factuur beschikbaar is, wordt er een link weergegeven in de donkergekleurde balk boven de tabel met uw betalingsoverzicht voor die maand.

Google Adwords Transactiegeschiedenis

In bovenstaand Google AdWords account is gekozen voor automatische betalingen achteraf middels bankrekening (automatische incasso). Het is ook mogelijk te kiezen voor afschrijving van Creditcard. Voordeel hiervan is dat de kans minimaal is dat het Google AdWords account zonder budget komt te zitten tenzij Google niet kan afschrijven.

Handmatig betalingen Google AdWords

Wanneer er gekozen is voor handmatige betalingen, via iDEAL bijvoorbeeld, is er een resterend tegoed te zien op de pagina transactiegeschiedenis:

Google Adwords handmatige betalingen

Nadeel hiervan is dat de kans bestaat dat er te laat wordt gestort en het Google AdWords account zonder budget komt te zitten. Een ander nadeel is dat er vooraf betaald wordt.

Bron:
https://support.google.com/adwords/answer/173693?rd=2

Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of E-mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *