We krijgen vaak de vraag van klanten hoe men de Google AdWords facturen kan printen voor in de administratie. Vandaar hieronder een simpele ‘how to’ die een en ander zal verduidelijken.

Stap 1: Log in op www.google.nl/adwords.

Stap 2: Klik rechtsboven op het tools en klik vervolgens op ‘Facturering en betaling’.

Google Ads facturen uitdraaien

Stap 3: Klik vervolgens in het linkermenu op ‘Transacties’. Binnen deze sectie zijn de verschillende afschrijvingen van campagneactiviteiten te zien, maar hier zijn ook factureren en betalingsafschriften terug te vinden.

Zodra de factuur beschikbaar is, wordt er een link weergegeven in het grijze gedeelte boven de tabel met uw EU-btw-factuur en afschrift voor die maand.

Google Ads factuur

In bovenstaand Google AdWords account is gekozen voor automatische betalingen middels afschrijving via een creditcard. Het is ook mogelijk te kiezen voor afschrijving van een bankrekening via automatische incasso. Voordeel van het afschrijven via een creditcard is dat de kans minimaal is dat het Google AdWords account zonder budget komt te zitten. Dit gezien bij een bankrekening het wel eens voor kan komen dat het saldo niet toereikend is voor een afschrijving.

Bron:
https://support.google.com/adwords/answer/173693?rd=2

Advies gewenst of vragen over dit onderwerp?

Neem contact op Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op met Frank a Do