Affiliate Marketing

Het zijn de ideale werknemers voor veel websites en webwinkels. Diverse ondernemingen zijn er behoorlijk van gegroeid in het verleden. Websites of e-mail partijen (publishers) die product(en) promoten en pas wat verdienen als de bezoeker via hun website een lead wordt of een bestelling plaatst. Hiervoor staat de adverteerder een vast bedrag per lead of een commissiepercentage over de orderwaarde af.

Affiliate Marketing is in de loop der jaren uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de online marketingstrategie van menig onderneming.

Frank a Do werkt samen met diverse grote affiliate netwerken zoals Daisycon of TradeTracker die binnen elke branche een netwerk van goede publishers bieden. Door het beschikbaar stellen van divers promotiemateriaal kunnen de aangesloten publishers de campagne beter promoten. Voordat de affiliate campagne live gaat zullen er strikte campagnevoorwaarden worden opgesteld door Frank a Do in overleg met klant. Daarnaast keurt Frank a Do de publishers handmatig, worden er acties bedacht en zorgt Frank a Do voor interactie tussen publishers. Een affiliate campagne die leeft biedt over het algemeen de beste resultaten.

Voordelen van Affiliate Marketing:

  • Met Affiliate Marketing wordt toegang verkregen tot een groot netwerk aan actieve websites, mailing partijen en social media pagina’s. Hierdoor neemt het bereik van de adverteerder flink toe.
  • Een goed opgezette en beheerde Affiliate Marketing campagne kan extra omzet genereren voor de adverteerder.
  • Adverteerder betaalt alleen voor resultaat (no cure no pay). Wel worden er door het affiliate netwerk opstartkosten gerekend en een kleine maandelijkse fee. Frank a Do kan, vanwege goede samenwerking, korting krijgen op deze prijzen.

Contact opnemen?

Neem contact op met Frank a Do voor meer informatie. Wij helpen je graag verder.

Contact Frank